Long time, no see…

Der har været stille her på siden et stykke tid. Det er der flere grunde til…

Mit studie har taget meget af min tid og jeg har nu færdiggjort de første 2 1/2 år af uddannelsen til sygeplejerske. 1 year to go!

Derudover har vi købt hus. En gammel murermestervilla fra 1920 hvor ALT skal laves. Det har været utroligt hårdt det første stykke tid men nu er vi ovre den første store renovering og det begynder virkelig at ligne noget. Mere om det senere!

Villa

Vores nye hus

Midt i det hele blev jeg så gravid igen med alt hvad dertil hører…ikke særlig velplanlagt egentlig; pludselig måtte jeg hverken male eller være i kontakt med mange af byggematerialerne. Så jeg blev “degraderet” til børnepasser, hvilket sådan set var svært nok, så dårlig som jeg var i første trimester, samtidig med at jeg skulle forsøge at passe mit studie.

Lige nu holder vi sommerferie som for mit vedkommende går direkte over i barselsorlov. Vi har fejret vores datters 3-års fødselsdag og har nydt de sidste mange dages dejlige vejr i haven. Min mand bygger hegn og vi har leget i badebassin og sandkasse i skyggen af frugttræerne.

Life is good!

Travlt på alle fronter…

Studieindspilning

Jeg har startet studie igen efter orlov med min datter. Det er meget spændende og der er MEGET at læse.

Derudover har jeg også haft en del at se til på musikfronten. Jeg har indspillet en reklame med TGS (True Gospel Singers), mere om det når det ikke er hemmeligt længere.

Desuden har jeg optrådt med TGS i samarbejde med Pivot Production til et 100 års jubilæum afholdt på Museet for Søfart i Helsingør og så har jeg indsunget backingvokal for bandet White Oceans studieindspilning i Soundscape. Alt i alt en utrolig travl september.

Oktober ser ud til at blive om muligt endnu mere travl med en lille eksamensopgave og flere optrædener .

TGS på Museet for Søfart

TGS på Museet for Søfart

12036831_10153624710209730_8886567032838554803_n (2)

Jeg er blevet gift…

Foto: Stephanie Swann Wedding Photography

Foto: Stephanie Swann Wedding Photography

I lørdags, den 22. august, blev jeg gift med min kæreste Frederik som arbejder i Waimea Digital
Vi holdt et brag af en fest med masser af kærlighed, musik og festlige indslag.
Der var gospel med True Gospel Singers i kirken, min Far spillede på trommer inden forretten, Svigerfamilien lavede Elvis Las Vegas Show og jeg sang Halo af Beyonce med 3 fantastiske backingsangere, for min kæreste, nu mand. Der var ikke et øje tørt.

Foto: Mikkel deMib

Foto: Mikkel deMib

Jeg har efterfølgende fået blod på tanden til igen at tage ud og synge til arrangementer, fester og bryllupper.
Så hvis du har et arrangement, du kunne tænke dig en sang til, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen her på hjemmesiden. Du kan også finde mere information her.

Nyt i støbeskeen…

Så er der sket lidt nyt på musik-fronten og jeg har endelig fået tid til at opdatere hjemmesiden.

I januar var jeg til audition hos True Gospel Singers og blev optaget så nu er jeg sopran i det sejeste, mest ambitiøse og professionelle gospel kor i Danmark.

Derudover er jeg i gang med et backingsinger-kursus hos Susanne Ørum. Altså korsanger for andre sangere. Det er virkelig fedt og en disciplin helt for sig.

Jeg håber og tror at 2015 bliver året hvor jeg kommer ud og synge en del igen. Både som solist, korsanger og backing for andre artister. Jeg glæder mig!