Long time, no see…

Der har været stille her på siden et stykke tid. Det er der flere grunde til…

Mit studie har taget meget af min tid og jeg har nu færdiggjort de første 2 1/2 år af uddannelsen til sygeplejerske. 1 year to go!

Derudover har vi købt hus. En gammel murermestervilla fra 1920 hvor ALT skal laves. Det har været utroligt hårdt det første stykke tid men nu er vi ovre den første store renovering og det begynder virkelig at ligne noget. Mere om det senere!

Villa

Vores nye hus

Midt i det hele blev jeg så gravid igen med alt hvad dertil hører…ikke særlig velplanlagt egentlig; pludselig måtte jeg hverken male eller være i kontakt med mange af byggematerialerne. Så jeg blev “degraderet” til børnepasser, hvilket sådan set var svært nok, så dårlig som jeg var i første trimester, samtidig med at jeg skulle forsøge at passe mit studie.

Lige nu holder vi sommerferie som for mit vedkommende går direkte over i barselsorlov. Vi har fejret vores datters 3-års fødselsdag og har nydt de sidste mange dages dejlige vejr i haven. Min mand bygger hegn og vi har leget i badebassin og sandkasse i skyggen af frugttræerne.

Life is good!